BEAUTY HOUSE UTRECHT

POWDERBROWS

Wij zijn een gecertificeerde- en GGD goedgekeurde salon en werken volgens de strenge RIVM richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid en goede nazorg.

Je gezicht is belangrijk en bepalend voor je uitstraling en zelfvertrouwen. Het liefst wil je er dag in dag uit zo fris mogelijk uitzien, op ieder moment van de dag. Oók als je net wakker bent! Permanente make-up kan je hierbij helpen. Door PMU aan te brengen op je wenkbrauwen, ogen of lippen zie je er op ieder moment van de dag fris uit.

POWDERBROWS

Powder Brows, Hoe Werkt Dat?

Bij permanente make-up wordt er gebruikt gemaakt van apparatuur, hiermee wordt het pigment met de naald in het bovenste deel van de tweede huidlaag gezet. Eigenlijk is ‘permanent’ niet de juiste bewoording, het pigment vervaagt namelijk na ongeveer een jaar. Hierna kun je ervoor kiezen om opnieuw je powder brows te laten pigmenteren.

Bij een tatoeage wordt het pigment onderin de tweede huidlaag gezet, waardoor een tatoeage levenslang blijft zitten.

 

Powder Brows (soms ook Ombre Brows genoemd) is dé trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor de wenkbrauwen. Maar hoe werkt Powder Brows precies? De techniek lijkt op tatoeage maar de Powder Brow techniek is veel subtieler en oogt natuurlijker dan een normale tattoo. De wenkbrauwen worden ingeschaduwd met pigment waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen subtiel zijn ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Ben je juist gek op intense brows (een make-up look), dan zijn Powder Brows de perfecte basis.

De behandeling

Het zetten van Powder Brows is maatwerk. Geen enkel gezicht, huidje of wenkbrauw is hetzelfde. Ook zijn er verschillende redenen om Powder Brows te nemen. Heb je bijvoorbeeld van jezelf hele volle wenkbrauwen maar geen duidelijke vorm en weet je niet waar te beginnen met epileren? Dan zorgen Powder Brows ervoor dat de vorm mooi zichtbaar is en je precies weet waar je haartjes kunt weghalen.

Of misschien ben je niet blij met je wenkbrauwen omdat ze te dun, te kort of ongelijk zijn? Of vallen je wenkbrauwharen uit en heb je hierdoor kale plekjes? Ook dan zijn Powder Brows de uitkomst. Met deze techniek is het mogelijk om je wenkbrauwen ietsjes voller, breder, langer, strakker of donkerder te maken. Kortom, bad brows zijn met Powder Brows verleden tijd!