BROWS

BEAUTY HOUSE UTRECHT

 

Het epileren of harsen van je wenkbrauwen zijn simpele, maar effectieve behandelingen. Een subtiele verandering kan een positief effect hebben op je gezichtsuitdrukking. Dit kan bereikt worden door te epileren met een pincet of te harsen met ‘coconut Wax’. Niet alleen de vorm van je wenkbrauwen, maar ook de kleur is bepalend voor je gezicht. Het verven van je wenkbrauwen is een ideale oplossing als je niet elke ochtend lang voor de spiegel wilt staan. Het geeft je een verzorgde, maar natuurlijke look.

 BEAUTY HOUSE UTRECHT

BROWS

Om te beginnen vinden we het prettig als je met je dagelijkse wenkbrauw make-up op naar de salon komt. Zo kunnen we zien hoe jij je wenkbrauwen vorm geeft en kunnen we proberen om dat zoveel mogelijk aan te houden. Ook vinden we het fijn als je stopt met epileren vanaf het moment dat je de afspraak voor de behandeling hebt gemaakt (het liefst nog eerder: zo’n 6 weken vóór de behandeling). Als je vlak voor de behandeling, en tussen de behandelingen door, zelf nog gaat epileren blijft het resultaat minder lang mooi. Dit heeft te maken met de onregelmatige haarcyclus. De haartjes die je er zelf uit hebt getrokken groeien eerder terug dan de haartjes die wij eruit trekken. Ook kunnen we een mooier resultaat creëren wanneer er veel haartjes zijn om mee te werken.

BROW BEHANDLINGEN

BROW TREATMENT

Vindt je het lastig om de juiste vorm in je wenkbrauw te krijgen en Wil je ze wat strakker, voller of gewoon totaal iets anders? Dan is dit de juiste keuze voor jou!

BROW LAMINATION

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow Lamination dé behandeling voor jou! , en is de perfecte behandeling.

 

HENNA BROWS

Wil je intens strakke wenkbrauwen?  Dan is HENNA BROWS de perfecte keuze voor jou! De henna pakt mooi pakt op de huid dit blijft ongeveer 2 weken zitten op de huid en wel ZES weken op de haartjes!

Het product waar wij mee werken is een hybrid verf, dit houdt in dat de Brow & Lash Tint tussen normale verf en henna in zit. Dit is 100% huidvriendelijk, dierproef vrij en bestaat uit Aloë Vera, groene thee en henna extracten. Deze henna-extracten zijn toegevoegd omdat het fenolen bevat die de haarfollikelgroei helpen stimuleren. Het bevat ook eiwitten, antioxidanten en vitamine E, die haarschade herstellen.

Light Brown; voor een blond tot midden bruin haar- en wenkbrauwkleur.
Medium Brown; voor een licht tot midden bruin haar- en wenkbrauwkleur.
 Dark Brown; voor een midden tot donkerbruine haar- en wenkbrauwkleur.      Black; voor een zwarte haar- en wenkbrauwkleur, en voor het verven van de wimpers.

Wil je vollere en perfect gevormde wenkbrauwen? Dan is Brow Henna ideaal, de kleur blijft namelijk 6 – 8 weken in de haren en 5 – 10 dagen op de huid. De PE Cosmetics Brow Henna is van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van natuurlijkere ingrediënten, waardoor het veilig is om te gebruiken en er een laag risico is op allergieën.

Black; Geschikt voor klanten met zwarte wenkbrauwen en/of zwart haar.
– Dark Brown; Geschikt voor klanten met donkere wenkbrauwen en/of donker haar.
– Medium Brown; Geschikt voor klanten met donkerkleurige wenkbrauwen en/of bruin haar.
– Light Brown; Geschikt voor klanten met lichte wenkbrauwen en/of licht haar.
– Blonde; Geschikt voor klanten met blonde wenkbrauwen en/of blond haar.
– Burgundy (mengkleur); Geschikt voor roodharige klanten of om andere kleuren iets warmer te maken. Het is een zeer warme kleur met rode ondertoon.