BEAUTY HOUSE UTRECHT

Microblading

Ben je van nature niet gezegend met een mooie volle wenkbrauw en heb je geen zin om in de weer te gaan met wenkbrauwpoeders, potloden of pommades? Dan is microblading voor jou! Het uiteindelijke doel van microblading is om wenkbrauwen te creëren die er vol en natuurlijk uitzien.

Microblading 

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een blade/mesje met 18 steriele naaldjes in een manuele pen worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee tussen de eerste en tweede huidlaag.

De microbladinghairstrokes-techniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en “natuurlijke look” geeft aan jouw wenkbrauwen. Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat jouw wenkbrauwen er “net” even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Wil je graag een iets meer permanente oplossing voor jouw wenkbrauwen? Heb je altijd al gedroomd van mooie, volle wenkbrauwen? Dan is een microblading behandeling zeker het overwegen waard.

Microblading is een nieuwe techniek waarbij wij door middel van hairstrokes de wenkbrauwen de perfecte, volle vorm kunnen geven, die er toch nog heel natuurlijk uit ziet. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 1,5 jaar de hairstrokes niet meer zichtbaar zijn. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, mee gaand met de wenkbrauw trends.

De behandeling

Na het uitvoerig besproken te hebben van hoe de wenkbrauwen er uit komen te zien worden de wenkbrauwen schoongemaakt en begint het uittekenen op het gezicht, ook wel browmapping genoemd. Aan de hand van een speciale meettechniek wordt de ideale vorm bepaald. Vervolgens worden de strokes gezet. Het pigment wordt goed aangebracht in de kleine krasjes die gezet zijn en tussentijds schoongemaakt met een speciale tonic die bloedingen tegengaat en korstvorming verminderd. Na de behandeling worden de wenkbrauwen schoongemaakt met een voedende huidreiniger. 

BEFORE

AFTER