Boek Nu Uw Afspraak

Ontdek de ultieme schoonheidsbehandelingen bij BEAUTY HOUSE UTRECHT. Klik op de knop hieronder om direct een afspraak te maken en ervaar waarom wij de beste keuze zijn voor uw schoonheidsverzorging. Uw schoonheid is onze zorg!

Algemene Voorwaarden

Voorwaarden voor het Maken van een Afspraak

Bij het maken van een afspraak bij BEAUTY HOUSE UTRECHT gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Wij vragen u om op tijd te komen voor uw afspraak. Indien u verhinderd bent, verzoeken wij u om minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Bij niet tijdige annulering kunnen kosten in rekening worden gebracht. Voor meer informatie over onze voorwaarden, kunt u onze website raadplegen of contact met ons opnemen.

Pas geleden Powder Brows laten doen bij Georgina. Super mooi geworden, echt heel blij mij! Stelt je op je gemak, en houd rekening met je eisen!

romy van hattem Avatar romy van hattem
25 november 2023

Hele leuke sfeer en relaxed. De meiden zijn lief en behulpzaam. Ik raad deze salon erg aan! Mijn wenkbrauwen zijn super mooi!! Ik kom terug!! Bedankt meiden 😄☺️

Michelle van Tol Avatar Michelle van Tol
25 juli 2023

Gisteren voor het eerst geweest voor om mijn wenkbrauwen te laten verfen en waxen, en echt mega tevreden! ik heb gelijk al een afspraak gemaakt voor wimper extentions, super lieve meid ook en geeft goed advies 😃😃

Romy Kool Avatar Romy Kool
25 maart 2023

Connect with Us on Social Media