Algemene VOORWAARDE

BEAUTY HOUSE UTRECHT

– Wil je de afspraak verplaatsen? Je kunt dit zelf regelen via de afspraak bevestiging die je hebt ontvangen in je mail nadat je de afspraak online hebt ingepland. Je kunt dit tot 24 uur van te voren zelf online doen. De afspraak binnen 24 uur verplaatsen is niet mogelijk Je bent dan de aanbetaling kwijt. als je geen aanbetaling heb gedaan moet het gehele honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt door berekenen.
Dit bedrag moet binnen 14 dagen op rekening van BEAUTY HOUSE UTRECHT zijn gestort.

 

 

– Bij een no show wordt de aanbetaling ingehouden als je geen aanbetaling heb gedaan moet het gehele honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt door berekenen.
Dit bedrag moet binnen 14 dagen op de rekening van BEAUTY HOUSE UTRECHT zijn gestort. 

– Bij een uitloop van 15 minuten wordt de afspraak automatisch geannuleerd. De aanbetaling zal worden ingehouden als je geen aanbetaling heb gedaan moet het gehele honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt door berekenen.
Dit bedrag moet binnen 14 dagen op de rekening van BEAUTY HOUSE UTRECHT zijn gestort. 

Ben je een paar minuten te laat? Laat dit alsjeblieft weten.

 

 

   PMU      Behandelingen

– Wil je de afspraak annuleren laat dit dan zo spoedig mogelijk weten. Het annuleren van afspraken kan kosteloos tot 48 uur van te voren. Annuleer je binnen 48 uur, dan wordt 100 % van de behandeling in rekening gebracht. Bij annuleren zal de aanbetaling niet terugbetaald worden. Als er een afspraak gemaakt wordt voor de dag erna, gelden dezelfde voorwaarden. Niet of te laat geannuleerde afspraken en vergeten afspraken worden volledig gefactureerd. Indien geen betaling wordt ontvangen binnen de aangegeven termijn, wordt er gebruik gemaakt van een incassobureau.

 

 

   PMU      Behandelingen

– Als je je niet aan de voorzorgsmaatregelen houdt en toch naar de salon komt, kunnen we helaas de behandeling niet uitvoeren. In dat geval wordt het bedrag ingehouden en kost een nieuwe afspraak €50,00 extra.